Kubang erbjuder Wi-Fi som tjänst på 10MILA

Kubang erbjuder Wi-Fi för besökarna på 10MILA

Årets tävling har rekordmånga deltagande länder (13 st) bland annat lag från Belgien, Bulgarien, England, Frankrike och Kroatien. Världspremiär på Tiomila för laget från Kroatien

10MILA

Tiomila är vårens stora orienteringsfest som pågår under ett dygn, från dagsljus, i skymning, i mörker, till gryning; där tävlas i tre klasser: damer, herrar och ungdomar. På den tillfälliga arenan som byggs upp varje år erbjuds modern infrastruktur och skapas en viktig samlingsplats för orienteringsklubbarna.

Tiomilakavlen i orientering – ett av svensk idrotts starkaste varumärken och orienteringssportens stora budkavleklassiker sedan starten 1945. Här gör världseliten upp om årets mest prestigefyllda budkavle; lite längre bak i fältet kämpar de många orienterarna, på samma banor som världseliten, för att slå grannklubben.


Kärnan i 10MILA är och förblir orienteringsbudkavlen med sina tre klasser: herrar, damer och ungdomar. 10MILA genomförs i slutet av april eller i början av maj varje år, med start vid lunch på lördagen och avslutning under söndagsförmiddagen. 

Vill du veta mera kan du besöka tävlingens hemsida här https://tiomila.se/2024/tavling/bulletiner/

Kubang erbjuder Wi-Fi som tjänst på 10MILA
Kubang AB, Samuel Beckstrand 3 maj 2024
Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv