Maxa prestanda med Cambium Networks Wi-Fi 6E basstationer

Av Lasse Larsson

Wi-Fi 6E är den senaste standarden inom trådlösa nätverk och den erbjuder en rad förbättringar jämfört med tidigare versioner. Den mest uppenbara förbättringen är att den utökar det tillgängliga frekvensbandet från 5 GHz till 6 GHz, specifikt mellan 5935 MHz och 6425 MHz, som är det band som EU tillåter. Det innebär att det finns fler kanaler att välja mellan, vilket minskar risken för trångband och kan leda till högre hastigheter och bättre prestanda på ditt Wi-Fi-nätverk.

En annan fördel med Wi-Fi 6E är att det gör det möjligt att använda ett bredare spektrum av frekvenser, vilket kan leda till mer kapacitet och bättre prestanda i trånga frekvensområden. Det kan vara särskilt användbart i platser med hög trafik som t.ex. flygplatser, tågstationer och offentliga platser.

Så om du är på jakt efter en uppgradering av ditt trådlösa nätverk, är Wi-Fi 6E ett utmärkt val. Med dess förbättrade prestanda och den ökade tillgängligheten av frekvensbandet mellan 5935 MHz och 6425 MHz, ger det dig ett trådlöst nätverk som är mer pålitligt och effektivt, specifikt i Europa.

Cambium Networks XE3-4, XE5-8 och XE3-4TN är en ny generation av basstationer med programmerbar 5/6GHz-radio. Dessa basstationer ger dig möjlighet att alltid använda den senaste tekniken, oavsett om det är Wi-Fi 5 eller Wi-Fi 6E. Med mjukvarodefinerade radio som kan programmeras mellan 5 och 6GHz, kan du alltid använda alla radio även om du inte har tillgång till en Wi-Fi 6E-kompatibel enhet. Cambium Networks XE3-4, XE5-8 och XE3-4TN är ett utmärkt val för de som är på jakt efter en pålitlig och flexibel lösning för trådlösa nätverk. Dessa basstationer kan hjälpa dig att skapa ett trådlöst nätverk med hög prestanda och hög kapacitet, och ge dig möjlighet att använda den senaste tekniken på marknaden.

22 maj 2023
Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv