Sushi Yamas har uppkopplade restauranger

Finns det något bättre än sushi? Vi älskar de fräscha och intensiva smakerna, de oändliga kombinationerna och alla de lekfulla kontrasterna på tallriken. Det var just därför vi bestämde oss för att ta hit de japanska läckerbitarna – till lilla Sverige. Allt för att skapa en äkta smakupplevelse till alla sushilovers därute, något som idag gör oss till Sveriges största sushikedja.

Sushi Yama, en framstående kedja av sushi-restauranger i Sverige, stod inför en utmaning att säkerställa en stabil och pålitlig internetuppkoppling för alla sina restauranger.

Med en växande verksamhet och ett ökande beroende av digitala lösningar, var det av yttersta vikt att ha en robust och säker nätverkslösning för våra restauranger och kontor.


För att möta dessa behov vände sig Sushi Yama till Kubang AB , som idag levererade en skräddarsydd lösning med nätverk och Wi-Fi för samtliga Sushi Yamas restauranger. Alla restauranger är uppkopplade mot en central hanteringstjänst där man enkelt kan administrera och övervaka alla restauranger. Detta ger oss den kontroll vi behöver för att kunna sköta våra restaurangers uppkoppling och säkerhet. Varje restaurang är dessutom försedd med en backuplösning om en fiberanslutning skulle få driftproblem går vårt nät helt automatiskt över till en 4G uppkoppling. 

Vi har använt DrayTek Vigor i våra verksamheter sen snart 10 år tillbaka och faktum är att vi sonderade terrängen väldigt ingående innan vi gjorde vårt vägval. Vi ville i ett tidigt skede gå över till helt kontantfria restauranger och även ha onlineordrar som en naturlig kanal, varvid ständig uppkoppling blev ett måste. Ingen ISP kunde då förse oss med en bra lösning, samtidigt som vi såg ett växande behov framför oss. Vi kom i kontakt med Kubang år 2014 och sen dess har DrayTeks routrar och failoverlösning varit en given del av våra nätverk. säger Danny Barsoum - Head of IT för Sushi Yama

Våra restauranger ska vara en säker plats för vår personal och även våra gäster. Därför är våra restauranger ständigt uppkopplade med kameror för allas säkerhet. Kubang kunde erbjuda oss små kraftfulla kameror med hög upplösning. Dessutom i svart eller vit design för att smälta in i vår miljö. Samtliga kameror är kopplade över vårt nätverk till huvudkontorets ledningscentral.  

Såhär har vi byggt vår lösning:

SD WAN

Restaurangerna är försedda med SDWan via DrayTek Vigor2927-serien med 4G redundans, brandvägg och Wi-Fi.

Managering sker via molntjänsten VigorACS

Upptäck mer

Säkerhetskameror

Milesights AI IR Mini Dome-kamera,  AI-videanalys, människoräkning, ansiktsigenkänning och 4K-upplösning. Den erbjuder hög detaljerade färgbilder även i låg belysning.

Upptäck mer

DrayTek Vigor2927-serien är ett framgångsrikt exempel på hur teknologiska innovationer kan användas för att driva och stödja en blomstrande restaurangverksamhet. Genom att kombinera robusta nätverkslösningar med centraliserad övervakning och kontroll, har Sushi Yama lyckats automatisera och effektivisera sin verksamhet, och därmed stärka sin position som en ledande aktör inom restaurangbranschen i Sverige.

Om Sushi Yama
Sveriges största Sushi restaurangkedja med ca 50 butiker runt hela Sverige.

Kontakt:
Danny Barsoum - Chief Brand Officer Public Relations, IT Manager
press@sushiyama.se

+46 10-303 13 43Om Kubang AB

Kubang AB är en nordisk distributör av Nätverk och IoT-produkter och tjänster.


Vi erbjuder återförsäljare i Norden en möjlighet att bygga sin verksamhet kring ett brett sortiment av IT och nätverksprodukter. Vi utbildar och skapar affärsmöjligheter för våra kunder genom nära samarbete mellan oss och återförsäljaren.


Kontakt: 
Lasse Larsson - Head of network solutions

lasse.larsson@kubang.eu
+46 8 55 77 66 50Sushi Yamas har uppkopplade restauranger
Kubang AB, Lasse Larsson 14 februari 2024
Dela detta inlägg
Arkiv