Upptäck Framtidens Temperaturövervakning med Milesight TS30X LoRaWAN Sensorer

Revolutionera Din Temperaturövervakning med Cutting-Edge Teknologi

I en värld där precision och tillförlitlighet blir allt viktigare, introducerar Milesight en banbrytande lösning för temperaturövervakning – TS30X LoRaWAN-sensorerna. Dessa avancerade sensorer representerar en ny era inom övervakningsteknik och erbjuder en rad imponerande funktioner som är skräddarsydda för att möta de moderna behoven inom livsmedelsproduktion, läkemedelsförvaring och kylkedjor.

Innovativ Design och Funktioner

TS30X-serien, som består av TS301 (enkelkanalsversion) och TS302 (dubbelkanalsversion), är utrustad med en LCD-skärm som ger en klar och tydlig visning av data. Denna skärm är inte bara energieffektiv utan också användarvänlig, vilket gör det enkelt för användare att snabbt få en överblick över aktuella temperaturförhållanden.

En av de mest framstående egenskaperna hos TS30X är dess förmåga att lagra upp till 10 000 uppsättningar av historiska data. Detta är inte bara viktigt för att uppfylla HACCP-kraven, utan också för att säkerställa dataintegritet och tillhandahålla en pålitlig historik över temperaturförändringar.

Säkerhet och Regeluppfyllelse

I en tid där dataskydd och säkerhet är av yttersta vikt, tar TS30X ett steg framåt genom att erbjuda säker dataexport i PDF-format. Detta möjliggör enkel och säker överföring av data, vilket är i linje med kraven i 21 CFR Part 11B för ERES (Electronic Records; Electronic Signatures).

Anpassad för Tuffa Miljöer


Med en IP65-klassificering är TS30X byggd för att stå emot de tuffaste miljöerna. Denna damm- och vattentäta konstruktion gör den idealisk för användning i en mängd olika inställningar, från fuktiga kylrum till dammiga lagerlokaler.

Långvarig och Pålitlig

En annan viktig aspekt av TS30X är dess långa batterilivslängd, som sträcker sig från 5 till 15 år beroende på konfiguration. Detta, tillsammans med dess LoRaWAN-baserade teknologi som erbjuder en imponerande räckvidd för dataöverföring, gör TS30X till en mycket pålitlig och kostnadseffektiv lösning för långsiktig övervakning.

Slutsats

Milesight TS30X LoRaWAN-sensorerna är mer än bara temperaturövervakningsenheter; de är en heltäckande lösning för moderna övervakningsbehov. Med sin avancerade teknologi, robusta konstruktion och användarvänliga design är TS30X-serien redo att revolutionera hur företag övervakar och hanterar temperaturkänsliga processer.

Ta en titt på TS301/302 här

Upptäck Framtidens Temperaturövervakning med Milesight TS30X LoRaWAN Sensorer
Kubang AB, Lasse Larsson 9 november 2023
Dela detta inlägg
Arkiv