Nätverk för Service Providers

ONE Network-plattformen förenklar processen att leverera exceptionella användarupplevelser genom automatisk provisionering, hantering och övervakning av olika delar av nätverket från en enda plattform, molnbaserade tjänsten cnMaestro™ .

Lösningen inkluderat alla delar och optimerar flera tekniker för att leverera en konsoliderad instrumentpanelvy. 

Tjänsten är ständigt uppkopplad. Skulle problem uppstå kan man snabbt identifiera felet och guida tekniker för att lösa problemet. 

Administrationsportal

Digitala upplevelser är en del av vardagen. Ändå är det dagliga livet för ett företag eller tjänsteleverantör mer komplicerat än någonsin.


Budgetarna är snäva

Skicklig personal är svår att få tag på

Användningsmönster förändras ständigt

Nätverkets komplexitet ökar

Cambiums ONE Network tillhandahåller en komplett nätverksinfrastrukturportfölj tillsammans med cnMaestro X

Säkerhet & SD-WAN

Network Service Edge (NSE) levererar avancerade säkerhets-, nätverks- och WAN-tjänster för små och medelstora företagsnätverk. Dessa tjänster är integrerade i Cambiums ONE Network-lösning som gör det möjligt för organisationer att distribuera och hantera säkerhetspolicyer över det trådlösa och trådbundna nätverket, allt helt hanterat och kontrollerat som en del av ett enda ramverk.

Wi-Fi Inomhus, utomhus

Högpresterande Wi-Fi för att möta behoven hos de mest krävande företagen. Ge användarna konsekvent, "kabelliknande" prestanda plus överlägsen täckning och säkerhet beroende på dina behov - oavsett om det är från enstaka, små kontorsnätverk eller globala, multi-site företagsnätverk. 

Switchar Inomhus, utomhus

cnMatrix-switchar förenklar nätverksinstallation och drift. När de distribueras med Wi-Fi basar och cnMaestro-admin har nätverksleverantören ett prisvärt, funktionsrikt, högkvalitativt enhetligt trådbundet/trådlöst företagsnätverk. Optimera nätverksprestanda och leverera exceptionella slutanvändarupplevelser samtidigt som du behåller en slimmad IT-organisation.

Radiolänk point-to-point, point-to-multipoint

Våra beprövade lösningar (Point-to-Point-serien) distribueras över hela världen och betjänar mycket kritiska applikationer i formidabla miljöer för världens mest krävande användare. Med klassens bästa verkliga prestanda och FIPS 140-2 godkänd säkerhet tillgänglig för statliga och militära tillämpningar, är PTP-serien din anslutning till det som betyder något, oavsett vad. Vi erbjuder lösningar för 3 GHz CBRS, 5 GHz, 6 GHz, 28 GHz och 60 GHz